DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Florence

İtalya'da bir şehirdir. Kuzey İtalya'daki Toskana bölgesinin başkentidir. Kısa bir dönem, eski İtalya Krallığına da başkentlik yapmıştır. Şehir, içinden geçen Arno nehri çevresinde kurulmuştur. Çevresindeki yerleşim alanlarıyla beraber yaklaşık bir milyona yakın nüfusa sahip olan şehir, geçmişte olduğu gibi bugün de İtalya ve Avrupanın önemli ticaret merkezlerinden biridir.

Bunun yanısıra İtalyan Leonardo da Vinci ve Michelangelo bu tarihi şehirde yetişmiş dünyaca ünlü sanatçılardır. Yine ünlü yazar ve şair Dante Alighieri bu şehirde yaşamış ve ilham almıştır. Ayrıca Bankerler ve terziler şehri olan bu küçük şehir, Rönesans`in doğdugu merkezdir.

Florence Dil Okulları Fiyat Listesi

Milan

Milano kuzey İtalya'da, Lombardiya bölgesinde yer alan bir şehirdir. Ülkenin ve Avrupa'nın en gelişmiş ve en zengin şehirlerinden biridir. Otomotiv ve moda sektörü şehrin en önemli gelir kaynağıdır. Özellikle Paris ve New York gibi dev metropollerle beraber modada en önemli merkezlerden biridir. Şehrin merkezinde dünyanın en büyük Gotik tarzdaki katedrali olan Galleria Vittorio Emanuele II ve dünyanın en büyük tiyatro binalarından La Scala bulunur.

Milan Dil Okulları Fiyat Listesi

Roma

İtalya'nın başkenti. İtalya'nin ve Latium bölgesinin baskentidir. Tiber ve Aniane nehirleri arasinda ve Akdeniz'e yakindir. Katoliklerin ruhani lideri Papa'nin yasadigi Vatikan da yer almaktadir. Roma, İtalya'nin en kalabalik sehridir ve 1290 m2 lik yüzölcümüyle Avrupa'nin en geniş yüzeye yayılmıs baskentlerinden biridir. Milano, Napoli, Torino, Bolonya, Palermo, Catania, Floransa, Genova ve Bari'nin toplamından daha geniş bir yüzölçümüne sahiptir. Roma Büyüksehir'in toplam nüfusu 4 milyondur.

Roma Dil Okulları Fiyat Listesi

Siena

İtalya'nın Toskana bölgesinde bir şehirdir. Üniversiteleriyle uluslararası bir kültür merkezi kimliği kazanmış olan Siena, her taşını ve geleneğini yüzyıllardır mükemmel bir şekilde koruyabilmiştir. Roma döneminden beri var olan ve bağımsız bir cumhuriyete dönüşen Siena, altın çağını Floransa’dan da önce, 13.üncü yüzyıldan itibaren yani Orta Çağ ve Rönesans’da yaşamıştır. 

Şehrin en meşhur yeri ve bir deniz kabuğu gibi hafif eğik olan Piazza del Campo, 102 metrelik Torre del Mangia kulesine sahip Palazzo Pubblico gibi bir birinden güzel tuğla binalarla çevrilmiştir. Siena,Kuleler şehri olarak da bilinmektedir. Çizmedeki en kaliteli zeytinyağı ile İtalya'nın en meşhur kırmızı şarapları da bu değerli Toscana topraklarında yetişen üzümlerle yapılıyor. Topraklarının hem işçisi hem de patronu oldukları için de Siena'yı sahiplenme içgüdüleri had safhadadır. Yerel halk dış dünyaya çok açık değillerdir. Sienalılar kendi dünyalarında aristokrat yaşantılarıyla saltanatlarını sürdürmektedirler.

Siena Dil Okulları Fiyat Listesi

Calabria

Calabria Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.