DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Dublin

İrlanda adasının en büyük kenti olan Dublin, İrlanda Cumhuriyeti’nin başkentidir. Dublin İrlanda’nın idari, ekonomi ve kültür başkentidir. Dublin dünya edebiyatçıları ve edebiyatı ile tanınan bir kenttir. George Bernard, James Joyce, Samuel Beckett, William Butler Yeats,Oscar Wilde,Bram Stoker(Dracula romanının yazarı) gibi dünyada hayranlık uyandırmış edebiyatçılar Dublin’den çıkmıştır. 

Dublin canlı kültürünün yanı sıra sahip olduğu tarihi alanlar ve yapılar, fotoğrafik köyleri, halkulade görkemli kaleleri ve değerli kültür merkezleriyle yüzbinlerce turisti cezbeden kentlerden biridir. Dublin; dünyaca ünlü unsurları içerisinde barındıran renkli, dinamik ve oldukça çeşitli bir kültüre sahiptir. Edebiyat, müzik, galeriler ve müzeler, kentin en önemli kültür hazinelerindendir. Dublin, kent eğlence yaşamına gelince dünyanın başlıca gece hayatı ve eğlence noktalarındandır.

Dublin Dil Okulları Fiyat Listesi

Galway

Öğrenci şehri olarak bilinen Galway, aynı zamanda turistlerin da popüler noktası olarak güvenli bir mikro şehirdir. İnsanlarının neşeli, misafirperver ve sıcakkanlı olmaları ile de meşhurdur. Tarihi anlamda “Kavimlerin Şehri” olarak da bilinir. Atlantik okyanusuna kıyı olan bu şehirde her zaman bir aktivite ile karşılaşabilirsiniz. Golf, balıkçılık, at binme, rüzgar sörfü, yelkencilik meraklıları için ideal bir lokasyondur.

Galway Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.