DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Sliema

Sliema'dan adanın gezilip görülecek yerlerine, tatil bölgelerine ve kumsallarına gitmek gayet kolaydır, ayrıca gece kulübü bölgesi olan St Julian's yalnızca 10 dakikalık otobüs yolculuğu mesafesindedir. Okullara yürüyüş mesafesinde birçok mağaza, kafe ve restoranın bulunduğu Sliema, hem öğrenciler hem de orada yaşayanlar için pek çok imkân sunar. Eğlence caddesine ideal mesafede bulunan bu yerde, körfezden başlayarak hareketli St Julian's'a ve oranın çeşitli restoranlarına, barlarına, kafelerine ve diskolarına doğru akşam yürüyüşü yapan şehir sakinlerine katılabilirsiniz.

Sliema Dil Okulları Fiyat Listesi

St. Julian's

Gece hayatı ile ün yapmış bu bölge, sabahlara kadar açık klüpleri dünyanın dört bir yanından gelen öğrenciler ve turistler için harika bir eğlence merkezidir.Maltada gece hayatı deyince St. Julians akla gelen ilk adrestir.

St. Julian's Dil Okulları Fiyat Listesi

Gzira

Malta’nın başkenti Valletta şehrine 5 km uzaklıkta olan Gzira, liman kentidir. Kelime anlamı Maltaca dilinde “Ada” anlamına gelir. Farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir şehir olarak bilinir. Akdeniz’de bulunması sebebiyle ılıman bir iklime sahiptir.

Gzira Dil Okulları Fiyat Listesi

Msida

Doğu Malta’nın liman kentidir. Başkent Valletta’ya 2.5 km mesafededir. Şehir ismini Arapça’dan alır ve “balıkçıların yeri” anlamındadır. Eskiden fazla sayıda balıkçı yaşamakta olup hala günümüzde balıkçıların çalışmasına ev sahipliği yapar. Artık öğrenci şehri olara da bilinir, University of Malta burada yer alır. Aynı zamanda, Malta Başbakanı Dr. Lawrence Gonzi’nin Haziran 2007’de resmi olarak açtığı ünlü Mater Dei General Hospital da buradadır.

Msida Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.