DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Calgary

Alberta eyâletinin en büyük kenti ve dünyanın en zengin bölgelerinden biri olarak kabul edilen Calgary-Edmonton Koridoru'nun güney ucudur. Günümüzde Calgary, Kanada'da, Toronto'nun ardından en çok şirket merkezine sahip olan kent unvanına sahiptir; bu şirketlerin bir çoğu petrol endüstrisiyle yakından ilgilidir. Ayrıca kent, ülkenin en pahalı emlak piyasalarından birine sahip olmasıyla tanınmaktadır.

Kent, ünlü Kanada Kayalık Dağları'na 80 km uzaklıktadır ve kent merkezi dağların eşsiz manzarasına sahiptir. Kayalık Dağlar üzerindeki ünlü turizm kasabaları Banff, Lake Louise ve Canmore'a olan yakınlığının yanında, kent, turistlere sunduklarıyla da her yıl çok sayıda ziyaretçi çekmektedir. Calgary Stampede adı verilen büyük festival döneminde kent milyonlarca ziyaretçiye kapılarını açmaktadır. Calgary Üniversitesi (University of Calgary) kentin en önemli yüksek öğrenim kurumudur.

Calgary Dil Okulları Fiyat Listesi

Montreal

Quebec eyâletinin en büyük, Kanada'nın ise ikinci büyük kentidir. Kent, Paris'in ardından dünyanın Fransızca konuşan en büyük ikinci kentidir. Quebec eyaletinin güneybatısında yer alan Montreal, eyâletin başkenti Quebec'in 270 km güneybatısında, federal başkent olan Ottawa'nın ise 190 km doğusunda kalır. 

Kent, Ottawa ve Saint Lawrence Nehirleri'nin birbirine karıştığı noktada, Montreal Adası üzerinde yer almaktadır. Bu haliyle Montreal, Büyük Göller'i Atlas Okyanusu'na bağlayan Saint Lawrence Denizyolu üzerinde önemli bir liman kentidir. Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olarak kabul edilen McGill Üniversitesi Montreal'dedir.

Montreal Dil Okulları Fiyat Listesi

Ottawa

Ontario eyaletinin büyük ikinci şehridir. Şehrin güney sınırı Ottawa Nehri boyunca uzanır,bu nehir Ontario ve Quebec arasında eyaletler arası sınırı oluşturur.Ottowa bir kaç köprü ile komşu eyalet Quebec’e bağlanmatadır.

Ottawa Dil Okulları Fiyat Listesi

Toronto

Ontario eyaletinin başkenti Toronto, Kanada’nın en büyük şehri ve ticaret merkezidir. Genelde İngilizce konuşan nüfusun %54’ünü göçmenler oluşturur. Kanada dünyanın yaşanabilecek en iyi ülkesi, Toronto’da en iyi şehri seçilmiştir. Gelişmiş bir ulaşım ağına sahip olan Toronto, dünyanın en uzun otobanı olan Trans Canada bu şehirdedir. Yeraltında alışveriş merkezleri ve metro istasyonları bulunan şehir, son derece güvenli bir yerdir ve suç oranı oldukça düşüktür.

Toronto Dil Okulları Fiyat Listesi

Vancouver

Kanada'nın 3. Büyük şehirdir. Batı Kanada'nın en büyük, ülkenin de üçüncü büyük metropolüdür. Dünyanın her köşesinden gelen insanlarıyla çok kültürlü bir nüfus yapısına sahip olan kent, Kanadanın en ılıman iklimine sahiptir. Okyanus kıyısında olması ve ormanlarla çevrili olması dolayısıyla hafta sonları aktiviteleri için ideal bir şehirdir. Vancouver, Hollywood ve New York'tan sonra Kuzey Amerika'daki üçüncü film üretim merkezidir. Ayrıca bu şehir ılıman iklimi, dinamik ve kozmopolit yapısıyla eğitim için de ideal bir kenttir.

Vancouver Dil Okulları Fiyat Listesi

Victoria

Victoria Kanada'nın en güzel şehirlerinden biridir. Şehir iklim bakımından Kanada'nın en ılıman bölgesinde yer almaktadır. Şehrin göz kamaştırıcı bahçeleri, muhteşem alışveriş mağazaları ve restoranları öğrenciler için görülmeye değer yerlerdir.

Victoria Dil Okulları Fiyat Listesi

Lunenburg

Lunenburg Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.