DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

İngiltere, Amerika ve Diğer Ülkelerin Dil Okulları

Almanya

Almanya,Hollanda, Belçika, Fransa, İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Lüksemburg ve Polonya ile sınır komşusudur.

1949 yılında batılı müttefiklerin işgali altında Federal Almanya Cumhuriyeti ve Sovyetler'in işgali altında Demokratik Almanya Cumhuriyeti olarak ikiye bölünmüştür. Soğuk savaşın bitmesi ile 1990 yılının Ocak ayında yeniden birleşmiştir. Almanya, bölünmüş olarak geçen uzun bir tarihin doğal bir sonucu olarak kültürel ve tarihi açıdan insanı hayrette bırakan bir çeşitliliğe sahiptir. Bunun yanı sıra coğrafik nimetler ülkeyi bir cazibe merkezi haline getirmiştir.Ülkenin başkenti olan ve yarım yüzyıla yakın bir süreyi bölünmüş bir kent olarak geçiren Berlin, bu çeşitliliğin en iyi yansımasıdır. Berlin'de yer alan ve mutlaka ziyaret etmeniz gereken Brandenburg Gate Almanya'nın birleşmiş olmasının sembolüdür. Kaleler, manastırlar, ortaçağ köyleri, ülkenin şaraplarıyla ünlü köyleri, özellikle Ren Nehri Vadisi boyunca uzanan şarap bağları, Almanya'nın sahip olduğu kültür, eğlence, coğrafya ve tarihe dair zenginlikten birkaç örnektir.

Ülkenin kuzeydoğu ve kuzeybatısında Kuzey Denizi ve Baltık Denizi boyunca uzanan ve 1.000 km'yi bulan plajlar, başta Tuna ve Ren olmak üzere çok sayıda nehir ve göl, ülkenin kuzeyinde yer alan adalar, muhteşem ulusal park ve bahçeler ülke coğrafyasının sunmuş olduğu tabiat hazinesinden birkaç örnektir. Constance Nehri yakınlarında Ren Nehri boyunca uzanan Black Forest (Kara Orman) ve Berlin ile Batı Pomerania arasında yer alan göllerden ve nehirlerden beslenen ve benzersiz sandal gezintileri yapabileceğiniz su yolları sizleri büyüleyecektir. Bu bölgede yer alan ve 4000'i bulan nehir, göl, dere ve kanallar Avrupa'nın en çarpıcı su yolu sistemlerinden birini meydana getirir. Avrupa Birliği(AB)'nin en önemli üyelerinden biri olan Almanya, Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahiptir. Ülke, aynı zamanda birliğin nüfusu en büyük üyesidir ve NATO'ya da üyedir.

Spor Almanya'da gelişmiş olup, halkın büyük bir kısmı spor kulüplerine üyedir ve sporla uğraşmaktadır. Futbolda dünyaca ileri bir seviyeye ulaşmış olup, üç defa dünya kupasını kazanmıştır. Birleşik Almanya'da spor okulları, spor salonları ve futbol sahaları ülkenin her tarafına modern bir şekilde yayılmıştır. Sporla uğraşmak isteyenler her türlü imkanı bulabilmektedirler. Bu sebeple de dünya çapında sporda başarılar kazanmaktadırlar.

Almanya Dil Okulları Fiyat Listesi

Şehir Listesi

Avusturya

Orta Avrupa'da denize kıyısı olmayan, dokuz eyaletten oluşan bir federasyondur. Orta Avrupa'nın Alpler bölgesinde kurulmuş olan Avusturya; doğuda Macaristan, kuzeyde Çekoslavakya ve Federal Almanya, batıda İsviçre ve Leiechtenstein, güneyde İtalya ve Yugoslavya ile çevrilidir. Batıda Liechtenstein ve İsviçre, güneyde İtalya ve Slovenya, doğuda Macaristan ve Slovakya, kuzeyde ise Almanya ve Çek Cumhuriyeti ile komşudur. Avusturya'nın dağları, ormanları ve vadileri yaz ve kış aylarında ideal tatil yerleridir. Göller, dağlar ve vadiler, çeşitli sporları ile ünlüdür. Viyana ise müzik, güzel sanatlar ve tarihi eserlerin merkezidir. Operalar, sanat galerileri bale gösterilerinin verildiği salonlar başşehirde toplanmıştır. Kış aylarında binlerce ziyaretçi, kayak yapmaya Avusturya'ya gelmektedir.

Avusturya Dil Okulları Fiyat Listesi

Şehir Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.