DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

Berkeley

San Francisco Körfezi kenarında yer alan Berkeley şehri, merkezinde California Üniversitesi kampüsünün bulunduğu cıvıl cıvıl bir öğrenci kentidir ve California'da İngilizce öğrenmek isteyen herkes için ideal bir merkezdir. Kafeleri, mağazaları, restoranları ve gece hayatı ile capcanlı bir kent olan Berkeley, San Francisco ve Körfez Bölgesi'nin geri kalanındaki tüm cazibe merkezlerine kolay erişim imkânı sunar.

Berkeley Dil Okulları Fiyat Listesi

Boston

Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts Eyaletinin başkenti ve en büyük şehridir. Ayrıca New England olarak bilinen ABD'nin kuzeydoğu bölgesinin de resmi olmayan merkezidir.

Boston tam anlamıyla bir öğrenci şehridir. Boston dil okullarında dünyanın birçok ülkesinden gelen öğrenciler vardır ve Boston’daki Amerikalılar yabancı öğrencilere çok alışık olduklarından öğrenciler, ev kiralama dâhil birçok konuda zorluk çekmezler.

Boston günümüzde bir eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezidir. M.I.T., Harvard Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi, Wellesley Koleji ve Boston Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumları Boston ve civarında yer alırlar.

Boston Dil Okulları Fiyat Listesi

Chicago

Illinois eyaletinin Michigan gölü kıyısında kurulmuş olan, Amerika’nın üçüncü büyük şehridir. ‘Windy City’ olarak da anılan Chicago, New Orleans ile beraber Jazz’ın doğuğu şehir olarak kabul edilir. Chicago, Jazz’ın doğum yeri olarak müzikseverler için de çok büyük fırsatlar sunar. Blues ve Jazz barları tanınmış gruplarını misafir eder. Özellikle Jazz severlere kesinlikle bu şehre gitmelerini öneririz. Üst üste 4 kez NBA şampiyonu olan Michael Jordan’lı Chicago Bulls basketbol takımı, şehrin simgesi konumundadır.

Chicago’ya ilk geldiğinizde Amerika’nın Los Angeles ve New York gibi diğer şehirlerine nispeten daha düzenli ve sakin olduğunu fark edeceksiniz. Şehir merkezini yürüyerek gezebilirsiniz. Pek çok kültüre ait restoranları, çeşit çeşit bar ve gece kulüpleri, ünlü oyun ve müzikalleri misafir eden tiyatrolar, sinemalar ve daha birçok mevsimsel aktivite ile her zevke uygun eğlence bulabilmek mümkündür. Yazın göl kenarında halka açık 29 plajda göle girip, plaj voleybolu oynayabilir, gölde yelken veya sörf yapabilir, tekne ile gezebilir; şehir merkezinin kuzeyinde göl yakınındaki kanalda ve çevre nehirlerde kano ile gezebilirsiniz.

Yaşam masrafları açısından diğer metro şehirler ile hemen hemen aynı olan Chicago şehri devamlı büyümektedir. İş imkanları açısından değişik bir yelpazeye sahip olan Chicago, Sears, Motorola, Bank One, Boeing, Mc Donalds, Kraft, Caterpillar gibi çeşitli sektörlerden en büyüklerin yönetim merkezlerine ev sahipliği yapmaktadır.

Chicago Dil Okulları Fiyat Listesi

Hawaii

Hawaii yüzden fazla adadan oluşan, ABD’nin ada halinde tek eyaletidir. Pasifik Okyanusunun orta kısmında yer alır. 2005'den itibaren nüfusu 1.275.194 olarak tahmin edilmektedir. Oahu adası da en kalabalık adadır. Tüm Amerikan eyaletlerinden en güneyinde bulunan Hawaii, birçok açıdan diğer eyaletlere göre farklıdır. Hawaii eyaletinin iki resmi dili vardır. Çoğu Hawaii doğumlu insan, Hawaii Creole İngilizcesini konuşurlar. Bu eski Hawaiice ile İngilizce'nin bir karışımı olup, genelde konuşulan dildir. Fakat ülkede İngilizce bilen turistler hiç zorluk yaşamazlar. Çünkü şehirlerdeki tüm yol işaretleri İngilizcedir ve çoğu insanlar İngilizceyi sorunsuz konuşabilirler.

Hawaii kültürü adanın sahillerinden, yeşil ormanlarından, büyük dalgalarından ortaya çıkmıştır. Herkeste bir yazlık havası, bir telaşsızlık vardır. Rahat oldukları kadar çok sıcak ve misafirperverdirler. Avrupa'nın ve diğer ülkelerin himayesi olmalarına rağmen kültürlerini koruyabilmişler, hatta kültürlerini yabancılara bile özendirmişlerdir. Fiziksel olarak aktif oldukları, stresten uzak durdukları için Amerikanın en uzun ömürlü insanlarıdır.

Deniz;bir Hawaii yerlisinin en önemli parçasıdır. Spor olarak yüzme ve sörf dallarında birçok olimpiyat madalyaları almışlardır. Dünyanın en iyi sörfçüleri Hawaii denizinin kızgın dalgalarında yetişmişlerdir. Duke Kahanamoku isimli bir Hawaiili yüzme dalında Olimpiyat Madalyası kazanmış ve sörfü yaygınlaştırmıştır. Böylece sörf onun sayesinde dünyaca yapılan bir spor haline gelmiştir.Heykeli başkent Honolulu'dadır.

Hawaiililer adaların doğal güzelliğine karşı çok saygılıdırlar. Uzun otoyolların, yüksek binaların ve fabrikaların kurulmalarına karşı olup doğayı kirletmemeye özen gösterirler.

Hawaii Dil Okulları Fiyat Listesi

Los Angeles

Büyük Okyanus'un doğu kıyısında bulunan şehir genellikle LA olarak bilinir. Amerika'nın ikinci büyük kenti olan Los Angeles, ekonomik, bilimsel ve kültürel bakımdan ülkenin en önemli kentidir. Bu kentin bu kadar popüler olmasının sebepleri harika iklimi, hareketli yaşamı ve "Amerika rüyasını" fark edebileceğiniz en iyi kent olmasıdır.

Beverly Hills'teki  Rodeo Drive gibi birçok ünlü mağaza ve tasarımcıların  ürünlerinin yanı sıra Los Angeles Downtown'da birçok farklı mağaza ve alışveriş merkezi bulabilirsiniz. Venice Beach, Marina del Rey, Beverly Hills, Santa Monica ve Hollywoodgibi dünyaca meşhur ilçeleri içinde barındıran Los Angeles'ın içinde bulunduğu Kaliforniya eyaletinin valisi de ünlü film yıldızı Arnold Schwarzenegger'dir.


Los Angeles Dil Okulları Fiyat Listesi

Miami

Florida eyaletinin en popüler şehirlerinden biri olan Miami, Latin Amerika’ya geçiş kapısı olarak bilinen sihirli bir kenttir. Amerika’nın  farklı görüntülere ve kültürlere sahip bir şehridir. Miami farklı kültürlerle kaynaşmak, eğlenceli gece hayatı, beyaz kumsallar, alışveriş, tarihi yerler, mükemmel gün batımı manzaraları ve tüm yıl boyu güneş isteyenler için ideal bir yerdir.

Miami Dil Okulları Fiyat Listesi

New York

Hiç uyumayan şehir, Amerikanın Büyük Elması New York, Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens ve Staten Adası olmak üzere beş bölgeden oluşur. 2. Dünya Savaşı’ndan bu yana dünya finansal piyasalarının merkezi olan New York, ünlü ve etkili borsası ile finans kurumlarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Amerikanın en belirgin özelliklerinden olan ve insanlarda büyük merak uyandıran çok yönlülük, çok kültürlülük, moda gibi niteliklerin tamamını sadece New York’ta bir arada bulabilirsiniz. Dil eğitimi için New York’u tercih ederseniz ayı zamanda özgürlük anıtını, Times Meydanını, Empire State ve Chrysler binalarını, Rockefeller Merkezini, Bronx Hayvanat Bahçesini, Staten Island Feribotunu, Brooklyn Köprüsünü ve diğer yerleri ziyaret etme fırsatı bulabilirsiniz.

New York Dil Okulları Fiyat Listesi

Philadelphia

Güneyinde Delaware eyaleti bulunan Philadelpia, New Jersey’nin karşı kıyısında yer alır. New Jersey ile Philadelphia`yı Anadolu-Avrupa yakası şeklinde düşünebilirsiniz. Philedelphia komşu şehirlerin aksine New York ve New Jersey`den daha ucuz bir şehirdir. Philadelphia`nın şehir merkezi çok hareketli ve dinamiktir.South Street ve Market Street olarak adlandırılan iki çok büyük caddesi, birçok alışveriş merkezini, barları ve cafeleri üzerinde barındırır. Şehirde çok sayıda resim-heykel akademisi vardır. Bu yüzden şehrin heryerinde göreceğiniz heykeller sizi şaşırtmamalıdır.


Ayrıca;

  • 'Declaration of Independence" olarak adlandırılan, bağımsızlık bildirgesi burada imzalanmıştır.
  • NFL takımlarından Philadelphia Eagles, NBA takımlarından Philadelphia 76ers, MLB takımlarından Phillies ve NHL takımlarından Flyers maçlarını Philadelphia Şehrinde, Sprot Complex olarak adlandırılan, tüm stadların yanyana olduğu, bir bölgede oynar.
  • Amerika'nın en büyük Kablo TV ve internet sağlayıcılarından olan Comcast şirketinin genel merkezi bu şehirdedir. Bu şirkete ait Comcast Building şehirdeki en yüksek binadır.
  • Rocky-1 filminde, Rocky'nin koşarak merdivenlerini tırmandığı Museum of Art buradadır.
  • Amerika'nın en eski sinema salonu bu şehirde bulunmaktadir. "State Theatre of Pennsylvania" ismindeki bu salonda 2006 senesinde 197. sezon film gösterimi yapılmıştır.
    Şehrin ismi İncil'de adı geçen ve tamamı Anadolu'da bulunan yedi kiliseden biri olan Philadelphia'dan gelmektedir.

Philadelphia Dil Okulları Fiyat Listesi

Portland

Kuzey Amerika'da, Kuzey Atlas Okyanusu ve Kuzey Pasifik Okyanusu kıyısında, Kanada ile Meksika arasında yer alır. 2010 sayımlarına göre nüfusu 583,776’dır. Çoğunlukla ılıman bir iklime sahip olan bu eyalet, Hawaii ve Florida'da tropikal, Alaska'da arktik, Mississippi Nehri kıyısında yarı bozkır, güneybatıda çorak iklim görülür. Çok fazla gül bahçesi görüldüğü için, güllerin şehri (The city of Roses) olarak bilinmektedir.

Portland Art Museum (Sanat Müzesi), The Oregon Museum  of Science and Industry ( Bilim ve Endüstri Müzesi), Pearl District ve Alberta Art District bölglerindeki sanat galerileri, Oregon Zoo ( Oregon Hayvanat Bahçesi), Portland Japanese Garden ( Portland Japon Bahçesi ), World Forestry Centre ( Dünya Ormancılık Merkezi), Hoyt Arboretum başlıca gezilip görülecek yerler arasındadır.

Ayrıca şehrin en büyük bağımsız kitapevi olan Powell’s City of Books’dan çok çeşitli kitaplar bulabilir, haziranda gerçekleştirilen Portland Rose Festival’de ejder tekne yarışlarına veya Tom McCall kıyı parkta karnaval gezintilerine katılabilirsiniz. Eğer bu tarihlerde şehirde değilseniz üzülmeyin.Yıl boyunca şehirde çok farklı festivaller gerçekleştirilmektedir. Bunlardan bir diğeri de Oregon Brewers Festivali’dir. Oregon Brewers Festivali Kuzey Amerika’daki en büyük açık hava sanat bira festivalidir. 2008 yılında 70.000’den fazla katılımcısı olmuştur. 50 takvim yılı boyunca diğer büyük bira festivalleri Bahar Bira ve Nisan ayında Şarap Festivali dahil, Haziran ayında Kuzey Amerika Organik Bira Festivali, Temmuz ayında Portland Uluslararası Beerfest, [51] ve Aralık ayında Tatil Ale Festivali gibi festivallere bolca ev sahipliği yapan güzel bir şehirdir Portland.

Portland Dil Okulları Fiyat Listesi

San Diego

Dört mevsim boyunca mükemmel iklimi, hiç bitmeyen güneşi, masmavi Pasifik okyanusu, bir saat uzaklıktaki kayak merkezleri, rahat bir yaşam biçimi ve Meksika’ya olan sınırından dolayı ilginç bir etnik ve kültürel karışıma sahip olması, San Diego’nun akla gelen bir kaç özelliğidir.

Şehir, Amerika’nın yedinci, California eyaletinin de ikinci en büyük şehridir. Ama büyük Amerikan şehirleri gibi karmaşadan uzak ve genel olarak sakin bir yaşam ortamına sahiptir. 

Dünyanın en büyük ve en ünlü hayvanat bahçesi olan San Diego Zoo da şehrin simgelerindendir.

San Diego Dil Okulları Fiyat Listesi

San Francisco

ABD’nin batı sahilinde, San Francisco  Yarımadası’nın uç kısmında bulunan San Francisco, yazları ortaya çıkan sisli görüntüsü, dik ve yuvarlak görünümlü tepeleri, Victorian ve modern tarzda mimarisi ve coğrafik konumu ile öne çıkan, dünyaca ünlü bir kenttir. Kent, Pasifik Okyanusu ve San Francisco Körfezi ile çevrili bir yarımadadır.

Sarp kent coğrafyası ve muhteşem parkları, kente özgü çok sayıda panoramik manzaraya imzasını atar. Yaratıcı mimari eserler, çok sayıda sanat müzesi, rengarenk sosyal yaşam ve Golden Gate’i sarıp sarmalayan sis, kentteki dinamik ambiyansın temel bileşenleridir. San Francisco, çok çeşitli spor aktiviteleri ve eğlence seçenekleriyle ön plana çıkan bir kenttir. Sandal keyfi, rüzgar sörfü, paten, koşu, yürüyüş ve yüzme popüler sportif aktiviteleridir. Yelkencilik kentteki en önemli aktivitelerin başında gelir.

San Francisco aynı zamanda bir şarap kentidir. Çok sayıda şarap evleri kentin her tarafına dağılmıştır, bunun yanı sıra kentte kahve dükkanları, çay evleri, publar da oldukça fazladır. San Francisco’da  her türlü uluslar arası mutfak yer almakla birlikte kendine özgü yemek kültürü de oldukça zengindir.

San Francisco Dil Okulları Fiyat Listesi

Santa Barbara

Santa Barbara şehri Kalifornia eyaletinde yer alan en güzel ve popüler şehirlerden biridir. Şehir Los Angeles’tan Pacific kıyısına doğru 90 mil uzaktadır. Santa Barbara’nin güney kıyı şeridi Akdeniz ikliminden dolayı “Amerikan Riviera” ’sı olarak bilinmektedir. Şehrin çoğu kısmı Ispanyol mimarisine sahiptir. Beyaz binalar ve kiremitler şehrin genel görüntüsünü oluşturmaktadır. Ayrıca 20.yy başlarında bungalow’larda yaygınlaştırılmıştır.İklim olarak Akadeniz İklimi görülmektedir.
Ekonomisinin büyük bir kısmı turizm’den sağlanır. Sanatsal aktiviteler oldukça gelişmiştir.
Burada eğitim alırken tiyatrolara, müzikallere mutlaka katılmalısınız.
Presidito of Santa Barbara, The Santa Barbara Country Courthouse, Mission Santa Barbara (The Queen of the Missions), Alameda Park, Santa Barbara Museum of Arts, University Art Museum, Santa Barbara Museum of Natural History, Santa Barbara Historical Museum, Casa Dolores, Karpeles Manuscript Library Museum başlıca görülmesi gereken yerlerdendir.

Santa Barbara, dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Kalifornia Üniversitesinin, University of California, Santa Barbara ‘ya ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Westmont College, Antioch University, Santa Barbara City College, Brooks Institute of Photography, Paul Mitchell the School, Santa Barbara Business College, Music Academy of the West, Pacifica Graduate Institute, Fielding Graduate University, Santa Barbara Graduate Institute, Southern California Institute of Law, Santa Barbara College of Law gibi kolej ve üniversiteleri barındırdığı için öğrenci popülasyonu yüksektir.

Santa Barbara Dil Okulları Fiyat Listesi

Seattle

  • ABD’nin Washington eyaletinde bir şehirdir. ABD’nin en kuzey batı ucunda, King County’de yer alır  ve Kanada’dan önceki son ABD şehridir. Bu sebeple de oldukça gelişmiştir. Ayrıca pek çok grunge müzik grubu bu şehirden çıktığı için şehir grunge müzikle anılır. Ayrıca meşhur Starbucks kafelerinin doğduğu yerdir. 2006 ‘da yapılan sayımlara göre nüfusu  582,484 ‘tür. İklim şehre, Zümrüt ünvanını kazandıracak kadar canlı ve nemlidir.

    Görülmeye değer yerleri;

    Museum of flight -Boeinglerin ilk kez yapıldığı yerleri de içeren uçak müzesi,
  • Space Needle - 1962'deki fuarda inşa edilen ve üst katında döner bir restoranın bulunduğu binadan Seattle manzarası,
  • Experience Music Project - Space Needle'a yakınlarındaki fütüristik bir bina.
  • Pioneer Square - Seattle'ın tarihi merkezi,
  • The Original Starbucks - 1971'de Pike Market'te açılan ilk Starbucks merkezi
  • Pike Place Market - Merkezde bulunan alış veriş merkezi
  • NewCastle Golf Club - İnanılmaz bir Washington Lake ve Seattle manzarasına karşı golf oynayabileceğiniz bir tesis. Golf oynamasanız bile bu manzarayı görmelisiniz.

Seattle Dil Okulları Fiyat Listesi

Washington D.C.

Amerika Birleşik Devletleri’nin başkenti olan Washington D.C. Maryland ve Virginia eyaletlerinin arasında bulunmaktadır. D.C. kısaltmasının açılımı "District of Columbia" (Kolumbiya Bölgesi)'dir.Beyaz Saray, ABD Kongresi, ABD Yüksek Mahkemesi, Dünya ülkelerinin büyükelçilikleri, kabine sekreterlikleri (bakanlıklar) gibi bütün federal kurumlar bu kentte yer alır.Amerika Birleşik Devletleri'nin başkentinin her hangi bir eyaletin sınırları içinde yer almasının o eyalete çok büyük bir ayrıcalık sağlayacağı düşüncesiyle bu kent District of Columbia denilen özel statüde bir bölge olarak kabul edilmiştir.Kendi başına bir eyalet veya herhangi bir eyalete bağlı olamayan şehrin özerk statüsü bakımından bir benzeri daha dünyada bulunmamaktadır.

Burada eğitim alırken gezip görebileceğiniz yerlerin başında Smithsonian Institute gelmektedir.
Smithsonian Institute: Bir müze değil, 14 müzeyi toplayan kapsamlı bir enstitüdür. 13 tane Washington'da, bir tane de New York'ta bulunmaktadır. Enstitü, müzelerde sadece yüzde biri sergilenen, 75 milyonun üzerinde sanatsal ve bilimsel esere sahiptir. Bütün müzelere giriş ücretsizdir.

Washington D.C ‘de sporsal faaliyetler de oldukça gelişmiştir. Basketbol, buz hokeyi, beyzbol, Amerikan Futbolu, Futbol, Lakros sporları eyalete birçok şampiyonluk getirmiştir.

Washington D.C. Dil Okulları Fiyat Listesi

Dallas Fort Worth

Dallas Fort Worth, Amerika’nın kalbinde dördüncü büyük metropolünü oluşturmaktadır ve dünyanın her yerinden gelen kişilerle birlikte nüfusu 6,5 milyonun üzerindedir. Dallas Fort Worth, kozmopolitan ve gelenekselliğin birarada bulunduğu özgün bir yer olmasıyla dikkat çekmektedir. Rodeo izleyebilir ve aynı zamanda da en modern mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz.

Dallas Fort Worth Dil Okulları Fiyat Listesi

Orlando

Orlando Amerika’nın en ünlü lokasyonlarından biridir. Florida bir çok aktivitesi ve güzel plajlarıyla bilinirliğini arttırmaktadır. Florida sıcak havasıyla bilinmektedir, Orlando genelinde yazları sıcak geçer ve kışları ortalama bir sıcaklığa bırakır.

Orlando Dil Okulları Fiyat Listesi

Huntington Beach

Güney Kaliforniya’da Orange County bölgesindedir. Sörf şehri olarak bilinir, kıyı yerleşimine sahip bir şehirdir. Plaj dışında tenis, golf, dağlarda kayak ve snowboard aktiviteleri ile de meşhurdur. Los Angeles, Palm Springs, San Diego ve Las Vegas’a yakındır.

Huntington Beach Dil Okulları Fiyat Listesi

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin

Tüm Hakkı Saklıdır  © 2018 | Bir Horizon Eğitim Grubu kuruluşudur.