DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

ILAC

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Kanada
Şehir Adı : Vancouver
Okul Adı : ILAC
Web Site : www.ilac.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 30 1120 CAD 2240 CAD 3216 CAD 5088 CAD 7380 CAD
Gündüz Kursu 38 1280 CAD 2560 CAD 3744 CAD 5952 CAD 8712 CAD
Kayıt Ücreti : 150 CAD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 240 CA
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 325 CA
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : 200 CAD

Kurs Tanımı

Yıllarına deneyimine sahip ILAC okulu, Kanada’da Vancouver ve Toronto olmak üzere 2 merkezde tam donanımlı 9 butik kampüsleri ile öğrencilere hizmet vermektedir. Languages Canada, ALTO, British Columbia, Bildungsurlaub gibi kurumlarla akreditasyonları ve üyelikleri bulunur. Ayrıca yıllar geçtikçe İngilizce eğitim başarısına istinaden GTA tarafından Consumer Choice Awar’ta 2017 Best Language School in Toronto, Ryugaku Journal tarafından Japan’s Best School Award’ta 2017 Best School Award, Top Choice School Award’ta Top Language School, 2014 Canada’s Best Managed Companies, UED tarafından Best Language School in Canada, St Star Awards’ta English Language School North America ve languagecourse.net’te 2017 Excellence Award ödüllerinin sahibi olmuştur. ILAC, güçlü eğitim programlarıyla dalında ayrıcalık oluşturur. Müfredat programı öğrencilerin akademik ve kariyer istek ve ihtiyaçlarına göre düzenlenebilir.

Vancouver’daki okulu şehrin merkezinde olup pek çok sanat galerilerine, müzelere ve restoranlara yakındır. Binanın hemen yanında otobüs durakları ile Skytrain istasyonları mevcuttur. Öğrenciler ders dışındaki zamanlarında yüzme, koşu, yürüyüş ve bisiklet aktivitelerine katılabilirler.

ILAC size, okul tarafından özenle seçilen, Kanadalı bir aile ile yaşamanızı tavsiye etmektedir. Aile yani konaklama, ingilizce dil eğitiminizi tamamlamakla kalmayıp Kanada kültürünü yakından tanımanıza ve bir ömür boyu sürecek olan arkadaşlıklar kurmanıza imkan tanımaktadır. Aile yanı konaklama seçeneği dışında, otel, mobilyalı oda veya apartman daireleri konaklaması seçenekleri de mevcuttur.

Vancouver

Kanada'nın 3. Büyük şehirdir. Batı Kanada'nın en büyük, ülkenin de üçüncü büyük metropolüdür. Dünyanın her köşesinden gelen insanlarıyla çok kültürlü bir nüfus yapısına sahip olan kent, Kanadanın en ılıman iklimine sahiptir. Okyanus kıyısında olması ve ormanlarla çevrili olması dolayısıyla hafta sonları aktiviteleri için ideal bir şehirdir. Vancouver, Hollywood ve New York'tan sonra Kuzey Amerika'daki üçüncü film üretim merkezidir. Ayrıca bu şehir ılıman iklimi, dinamik ve kozmopolit yapısıyla eğitim için de ideal bir kenttir.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin