DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

YAZ OKULLARI

Summer Discovery - University of Texas, Austin

Program Adı : Yaz Okulları
Kurs Adı : Junior
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Texas
Okul Adı : Summer Discovery - University of Texas, Austin
Web Site : goo.gl/qFI6U3
SÜRE Yurt Aile Yanı
2 Hafta -- --
3 Hafta 6299 USD --
4 Hafta -- --
+ Hafta -- --

Kurs Tanımı

Genel Bilgiler

Summer Discovery, 50 yılı aşkın süredir Musiker ailesinin yönetimi altında Dünya’nın en bilinen üniversitelerinde öğrencilerine çok çeşitli yaz programları sunar. Amerika ve İngiltere’de 13 kaliteli programı ile öğrencilerine ulaşan Summer Discovery lise öğrencilerinin üniversite yaşantısını tecrübe etmesine olanak sağlar.

University of Texas

Amerika’nın en büyük araştırma okullarından biri olarak öğrencilere eğitim hizmeti sunar. Geniş bir alana sahip kampüsü öğrencilere eşsiz imkanlar sunar.

Program Merkezi: Austin, University of Texas
Program Tarihi: 29 Haziran – 19 Temmuz 2019
Yaş Aralığı: 14 – 18 (9. 10. 11. 12. sınıf öğrencileri)
Eğitim: Akademik
Konaklama Seçenekleri: Yurt, Tek / Çift Kişilik Oda
Aktivite Seçenekleri: Sosyal ve Kültürel Aktiviteler
Havaalanı Transfer: $75/ Tek yön – Austin Bergstrom Int. Havaalanı
Kayıt Ücreti ve Öğrenci Kartı: 195 $

Program Ücreti: 6299 $ (3 Hafta)

Eğitim

Öğrenciler bu programda hem pre-college dersleri hem de öğleden sonra enrichment kurslarından (kredili olmayan) alırlar. Pre-College dersleri Engineering and Creativity & Design, Criminal Justice, Digital Business, Fashion, Medicine, Law, Neuroscience, Programming & Smart Technology, Psychology, Sports Media, Events & Entertainment, Sport Management, Sports Medicine ve enrichment dersleri de Advertising, Digital Business, Fashion, Law, Medicine, Programming, Psychology, Science, Sports and Entertainment, Sport Management konularından oluşur.

Konaklama ve Yemekler

Öğrenciler okulun The Callaway House yurdunda tek veya çift kişilik odalarda kalır. Daireler toplamda 4 kişilik olup içinde wc-banyo, ufak mutfak ve klima bulunur. Her odada öğrencinin yatağı, dolabı, kitaplığı vardır ve ücretsiz wifi ile internete bağlanmak mümkündür. Haftanın 7 günü kampüste 2 öğün yemek verilir.

Aktivite ve Geziler

Bunun yanında öğrenciler derslerden sonra veya akşamları okulun düzenlediği sosyal ve kültürel aktivitelere katılır. Geziler; Texas Memorial, Blanton Museum of Art, Barton Spring Pool, South Congress Street, Blazer Tag, Austin Park and Pizza, Rock and Bowl.. gibi.

Havaalanı Transfer

Öğrencilere ek ücret ile havaalanı transfer imkanı sunulmaktadır. Program başlangıcı Pazar, bitişi Cuma günüdür.


**Summer Discovery merkezlerinde ek ücretler; $ 295 sağlık sigortası ve lokasyona göre değişiklik gösteren kitap ücretleri, çarşaf takımı ve çamaşırhane ücreti.

Texas

Teksas, Amerika Birleşik Devletleri 'nin güneyinde yer alan bir eyalettir. Yüzölçümü 695.622km²'dir. Nüfus sıralamasında California’dan sonra ikincidir. Batısında New Mexico, kuzeyinde Oklahoma, kuzeydoğusunda Arkansas, doğusunda Louisiana, güneydoğusunda Meksika körfezi ve güneyinde Meksika vardır. Meksika'yla olan sınırı tamamen "Rio Grande" nehri ile çizilir. Amerika Birleşik Devletleri'nde yüzölçümü bakımından Alaska'dan sonra 2. gelir. Yüzölçümü Rusya ve Türkiye dışında tüm Avrupa devletlerinden geniştir.Başkenti Austin'dir. Diğer bir şehri olan Houston ise nüfus bakımından ABD’nin 4. büyük şehridir.Dünyanın enerji başkenti kabul edilmektedir. Uzay araştırmaları ve sağlık hizmetleri alanında yine dünyanın en önde gelen şehridir. Houston, dünyanın en iyi tıp merkezlerinden birine, NASA’ya, gelişen bir müze ve sanat alanına, ayrıca geleneksel Rodeo Show’a ev sahipliği yapmaktadır.Texas Eyaleti, tek başına, dünyanın 11. büyük ekonomisidir.

Teksas halkının (%83)'ü beyazdır. geri kalan (%17)ise siyahidir. Etnik köken olarak ;Meksikalı (%25,3), Alman (%10,9), Afrikalı ve yerliler (%10,5), İngilizler (%7,2), İskoçlar ile İrlandalılar (%7,2) ve geri kalanlardan oluşur.

İklim olarak kıyılarda ve doğuda sıcak ve nemli alttropikal, iç kesimlerde özellikle Panhandle'de kuru ve en düşük sıcaklık ile en yüksek sıcaklık dereceleri arasında fark büyük olan kara iklimi egemendir.

Teksas'ta en çok konuşulan dil İngilizce'dir.İngilizce'den sonra İspanyolca konuşulur ve İspanyolca'yı Fransızca izler. Türkçe, Almanca, Lehçe, Çekçe, Korece, Vietnamca, Ermenice, ve Urduca konuşan küçük gruplar vardır. Ayrıca Amerikan yerlileri kendilerine özgü bazı diller konuşurlar.

Teksas'ta yüksek kalitede eğitim veren birçok üniversite ve kolej vardır. College Station'taki Teksas A&M Üniversitesi, Austin'deki Texas Üniversitesi, Houston Üniversitesi, Lubbock'taki Teksas Tech Üniversitesi, Dallas'daki UTD (UT Dallas) Universitesi gibi uluslararası üniversitelerle birlikte daha küçük dereceli üniversiteler de vardır örneğin; Denton'daki Kuzey Texas Üniversitesi, Houstan'daki Rice Üniversitesi, San Antonio'daki Trinity Üniversitesi gibi 100'ün üzerinde üniversite bulunur. Bu yüzden burada dil eğitimi alırken pek çok üniversite öğrencisiyle tanışabilme ve pratik yapabilme imkanı sağlayabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin