DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

Horizon Akademi

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : Türkiye
Şehir Adı : İstanbul
Okul Adı : Horizon Akademi
Web Site : www.horizonakademi.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 16 576 USD 1152 USD 1632 USD 2880 USD 4032 USD
Kayıt Ücreti : 75 USD
Aile Yanı : --
Yurt : --
Havaalanı Transfer Ücreti : --
Konaklama Ayarlama Ücreti : --

Kurs Tanımı

Horizon Eğitim Grubu dahilinde Etiler de kurulan Horizon Academy Dil Okulu, sahip olduğu modern yapısı, merkezi lokasyonu ve deneyimli yabancı eğitmenleriyle dil eğitimleri ve dil sınavlarına hazırlık hizmetleri sunmaktadır.

Başta İngilizce ve Türkçe olmak üzere hemen hemen tüm dillerde özel ve grup eğitimleri sunan Horizon Academy, kurumsal ve bireysel olarak dil eğitimi hizmetlerini iki başlık altında toplamıştır.

Cambridge sınavları TKT, KET, PET ve FCE merkezi olmanın yanı sıra, IELTS, TOEFL ve SAT hazırlık kursları da profesyonel olarak vermektedir.

Kurumsal eğitimler başlığı altında Yöneticilere özel derslerle dil eğitimleri, Çalışanlara özel saatlerde ayarlanmış grup eğitimleri gibi tamamen hedef odaklı çözümler sunmaktadır.

İş İngilizcesi eğitimleri ile hedef sektör odaklı kişisel gelişime dayalı eğitimler verilebilmektedir. Bankacılar için Bankacılık ve Finans İngilizcesi ve Lojistik firmaları için Uluslarası Lojistik İngilizcesi gibi başlıca konularda özel eğitim programları geliştirip bir çok firmaya uygulamaktadır.

Türkiye'de bulunan yabancı yönetici, çalışan ve sporculara, onların ailelerine özel derslerle veya grup dersleriyle Türkçe eğitimleri verilmektedir. Bugün Etiler merkezimizde bir çok ünlü futbolcu ve aileleri, önemli şirketlerin üst düzey yöneticileri uzman Türkçe eğitmenlerimiz eşliğinde eğitimler almaktalar.

Horizon Academy, profesyonel ve kaliteli dil eğitimi anlayışla hizmet sunmaya devam etmektedir.

Horizon Academy Language School dünya geneldinde kabul görmüş standartlarda kaliteli ve verimli İngilizce eğitimi vermek amacı ile 2012 Yılında Etiler de kurulmuştur. 

Yurtdışında İngilizce eğitimi alma imkan olmayan öğrencilerimize Kampüsümüzde İngiltere veya Amerikada sunulan eğitim standartlarındaki ve kalitesindeki programımız, sistemimiz ve öğretim görevlilerimiz sayesinde kalıcı bir İngilizce eğitimi vermekteyiz. 

İleri Teknoloji Destekli Sınıflar 

12 Kişilik modern ve ferah sınıflarımızdaki ileri teknoloji multi medya araçlar sayesinde görsel ve işitsel eğitim materyallerini aktif bir şekilde derse entegre ederek verimli ve kalıcı bir eğitim sunmaktayız. 

Eğitmenlerimiz 

Anadili İngilizce olan eğitmenlerimiz tamamı alanında uzman, tecrübeli ve İngilizce öğretmenliği bölümünden mezundur. 


Yurtdışı Denkliği ve Uluslararası Akredidasyon 

Ülkemizdeki okullarda verilen dil eğitimlerinin yetersizliği nedeniyle bireyler genellikle yurtdışındaki eğitim standartlarının altında kaldığından, yurt dışında veya yurt içinde İngilizce eğitimlerini sürdürmek veya kariyer hayatlarında ilerlemek istediklerinde maddi ve zamansal kayıplara uğramaktadırlar. Okulumuz yurtdışındaki okullarla aynı standartlarda eğitim verdiğinden öğrencilerimiz tamamladıkları seviyenin tüm dil kriterlerine sahip olacağından, yurtdışındaki herhangi bir okulda eğitim alan bir öğrenciler ile denk bir seviyede olacaktır. 

Dünya genelinde geçerliliği olan ve dil yeterliliğini ölçen KET, PET, FCE, CAE, IELTS, TOEFL,PTE gibi sınavların denkliği Horizon Akademi Seviye Tablosundaki seviyeler ile birebir örtüşmektedir. 


Eğitim Modelimiz

Grup eğitimlerine katılan öğrencilerimiz ile verimli ve etkili bir çalışma yapabilmek için öncelikle öğrencilerimizin mümkün olduğu kadar aynı seviyede veya çok yakın seviyede olmalarına dikkat ediyoruz. Bunun için, öğrenciler eğitime başlamadan önce detaylı bir İhtiyaç Analiz yaparak kişinin ihtiyacını, seviyesini ve eksikliklerini tespit edip en doğru ve uygun programa yönlendirerek rehberlik etmekteyiz. 

Detaylı İhtiyaç Analizi ile öğrencinin hedefleri ve amaçları doğrultusunda ihtiyaçaları tespit edildikten sonra dünya genelinde kabul gören IELTS, TOEFL gibi sınavlarında da değerlendirilen okuma yazma dinleme ve konuşma gibi dört dil yetisini ölçen bir Seviye Tespit Sınavına alınmaktadır. Eğitim sistemimize göre, öğrencinin varsa eksik veya zayıf olduğunu gördüğümüz noktalar belirlenir ve özel çalışmalarla giderilerek gruba dahil edilir. 


Performans Ölçme ve Değerlendirme 

Öğrencilerimiz eğitim sürecinde düzenli olarak her kur bitiminde dört dil yetisini ölçen sınavlara girerek dil gelişimleri değerlendirilir ve başarısına göre sonraki kura devamına karar verilir. 

İstanbul

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin