DETAYLI ARAMA

Aramaİstediğiniz yurtdışı eğitim programına kolayca ulaşın.

DİL OKULLARI

The Language Company

Program Adı : Dil Okulları
Kurs Adı : İngilizce
Ülke Adı : ABD
Şehir Adı : Dallas Fort Worth
Okul Adı : The Language Company
Web Site : www.thelanguagecompany.com
Süre
Kurs Tipi Ders Saati 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 24 Hafta 36 Hafta
Gündüz Kursu 25 1595 USD 3190 USD 4785 USD 9570 USD 14335 USD
Kayıt Ücreti : 100 USD
Aile Yanı : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 243 US
Yurt : Tek Kişilik Yarım Pansiyon 238 USDTek Kişilik Yemeksiz 238 US
Havaalanı Transfer Ücreti : 100 USD
Konaklama Ayarlama Ücreti : 200 USD

Kurs Tanımı

The Language Company (TLC), 1983’den beri öğrencilerine çok iyi İngilizce öğretme yeteneği olan öğretmenlerle öğrencilerine hizmet vermektedir. Hem akademik olarak hem de kültür olarak gelişmelerini hedefler. TLC hem öğretme yöntemi ve kalitesi hem de öğrencilerine sunduğu rehberlik hizmeti ile tercih edilen bir eğitim kurumudur.

Amerika’nın pek çok yerinde hizmet sunan okulun Texas eyaletindeki Dallas/Forth Worth’te şehrin merkezinde yer alır. Eğitim Texas Wesleyan University bünyesinde verilmektedir. Buraya gelen öğrenciler aynı anda hem geleneksel rodeo ve ulusal spor yarışlarını izleyebilirler hem de dünyanın en iyi mağazalarını, butiklerini gezebilirler.

Okul öğrencilere hem kendi yurt hem de aile yanı konaklaması imkanı sunar. Kendi yurtları Charleston, Dalls/Forth Worth, Edmond ve Kirksville kampüslerine sunulur.

Dallas Fort Worth

Dallas Fort Worth, Amerika’nın kalbinde dördüncü büyük metropolünü oluşturmaktadır ve dünyanın her yerinden gelen kişilerle birlikte nüfusu 6,5 milyonun üzerindedir. Dallas Fort Worth, kozmopolitan ve gelenekselliğin birarada bulunduğu özgün bir yer olmasıyla dikkat çekmektedir. Rodeo izleyebilir ve aynı zamanda da en modern mağazalardan alışveriş yapabilirsiniz.

akreditasyonlarımız
Horizon

Üniversite Rehberi

SOSYAL BAĞLANTILARIMIZ

Bizi sosyal medyada takip edin